- Adorions Palace -

We make your dream come true.

We make your dream come true

Kemi adoptuar teknologjinë që ka revolucionarizuar ndriçmin skenik: teknologjinë interaktive LED. Një sistem dixhital i programuar aparaturash bashkëkohore ndriçon sipas një planimetrie të detajuar skenike sallën e vogël duke e shndërruar në një interval sekondash të gjithë pamjen e saj.

Elegancë, stil, cilësi absolute.

me shume

Adorions Palace Staf

I përbërë nga 50 punonjës të angazhuar në departamente të veçanta, stafi i shërbimit në Adorions Palace është një skuadër e përhershme dhe solide

Me një paketë të plotë shërbimi . Në funskion të eventit, dimensioneve dhe karakterit të tij, do të adaptohen dekore të brendshme, të dedikuara për sallën dhe hapësirat e koktejlit, sallon bukurie me mjeshtra të parukerisë dhe make - up-it, sallon veshjesh ekskluzive për dasma dhe dhoma luksoze hoteli.