_2

Profesionalizëm, përvojë dhe pasion

_2

Adorions Palace, një eksperiencë e shijes së vërtetë Kuzhina është kryefjala e perfeksionit në Adorions Palace. Në një kombinim mes teknologjisë më bashkëkohore të kuzhinës, mjeshtrave të kulinarisë me përvojë ndërkombëtare dhe produkteve të cilësisë së parë, restoranti është vula unike e origjinalitetit të Adorions Palace.

.

_2

Nga trendet më të fundit të gatimit, tek shijet klasike e deri tek gatimet tradicionale të vendeve më të famshme të kulinarisë botërore, restoranti i Adorions Palace ofron një eksperiencë të papërsëritshme të shijes.